Als marketingbureau wil je je bezighouden met de ontwikkeling van digitale platformen voor je klanten, niet met de hosting daarvan. En hoewel het voordelig lijkt om dat in eigen hand te houden, is tijd uiteindelijk geld. Als medewerkers zich kunnen concentreren op datgene waar ze goed in zijn, is het uitbesteden van je hosting in de praktijk voordeliger. Only the Brave was toe aan een professionaliseringsslag op het gebied van hosting. Om opdrachtgevers de beste mogelijkheden, performance en support te bieden, schakelde het bureau de hulp in van Hostnet.

De situatie

Marketingcommunicatiebureau Only the Brave helpt zijn opdrachtgevers zich strategisch te ontwikkelen en zich zo te positioneren dat zij boven de massa uitstijgen. Strategie en positionering vormen het fundament. Hierna helpt het bureau bij het uitwerken van communicatiemiddelen (zowel on- als offline).

De online tak van Only the Brave groeit hard. Hierdoor ontwikkelt het bureau voor steeds meer bedrijven online platformen en andere online activiteiten. Only the Brave wil hierbij zijn opdrachtgevers verzekeren van de beste mogelijkheden, performance en support.

De uitdaging

Edwin Bax, directeur en eigenaar van Only the Brave, legt uit: “We hadden het idee dat we wat achterliepen als het gaat om hosting en alles wat daarbij hoort. Only the Brave was dus toe aan een professionaliseringsslag op dat gebied. We wilden graag een moderne omgeving met meer mogelijkheden én goede service en support. Overstappen zonder hinder voor onze opdrachtgevers, vormde voor ons de grootste uitdaging.”

De oplossing

“Hostnet wilde als enige van de 3 geselecteerde partijen een afspraak inplannen om kennis te maken en onze wensen te bespreken”, aldus Bax. Only the Brave koos uiteindelijk voor managed hosting, onderdeel van Managed Services van Hostnet. Bax legt uit: “Dankzij managed hosting kunnen wij ons met onze eigen expertise bezighouden. De techniek erachter regelt Hostnet. En daar hebben we alle vertrouwen in. Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat een hostingpartij goede support biedt, zowel telefonisch als via chat.”

Zo’n grote migratie valt volgens Bax niet mee. “Het is enorm veel werk om online omgevingen van opdrachtgevers vlekkeloos over te zetten. Maar met de hulp van Hostnet is dat goed gelukt!”

Het resultaat

Bax deelt de ervaringen van Only the Brave: “Wij vinden het belangrijk om mee te gaan met de nieuwste technologieën en mogelijkheden. Daarom hebben we experts om ons heen verzameld die ons daarin begeleiden en ondersteunen.”

Volgens Bax is de organisatie het meest tevreden over de goede support en de vele technische mogelijkheden van Managed Services. Hij omschrijft Hostnet als ‘een gedegen partij die Only the Brave verder helpt’. Bax beveelt Hostnet dan ook zeker aan.

Samenvatting

In het kort: de ervaring van Only The Brave met Managed Services.

  • De online tak van Only the Brave groeit hard. Hierdoor ontwikkelt het bureau voor steeds meer bedrijven online platformen en andere online activiteiten. Only the Brave streeft ernaar zijn opdrachtgevers te verzekeren van de beste mogelijkheden, performance en support.
  • Only The Brave was toe aan een professionaliseringsslag op hostinggebied. Hostnet was de enige hostingpartij die een afspraak wilde inplannen om kennis te maken en de wensen te bespreken.
  • Dankzij Managed Services van Hostnet is Only the Brave volledig ontzorgd en kan het bureau zich met zijn eigen specialisme bezighouden. Daarnaast zijn de medewerkers van Only the Brave verzekerd van goede support, zowel telefonisch als via chat.
  • Edwin Bax van Only the Brave zou Hostnet zeker aanbevelen: “We werken erg prettig samen met de experts van Hostnet. Ik heb alle vertrouwen in de kennis en diensten van Hostnet.”
Heb je interesse in managed hosting? Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Delen
Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer

Praat mee over dit onderwerp

  • Laat hier jouw reactie achter.
  • Jouw naam is verplicht.
  • Vul jouw e-mailadres in.

Met het plaatsen van mijn reactie ga ik ermee akkoord dat Hostnet Academy (indien van toepassing) een afbeelding van https://en.gravatar.com/ toont die gekoppeld is aan het door mij opgegeven e-mailadres. Ook ben ik mij bewust van de gedragscode van Hostnet Academy.