Nice Price Office, een webwinkel in kwaliteitsmeubilair voor bedrijven, schakelde de hulp van Hostnet in. Ontdek waarom Nice Price Office koos voor managed hosting, onderdeel van Managed Services, en welke voordelen dit met zich meebracht.

De situatie

Nice Price Office biedt in zijn webshop kwaliteitsmeubilair aan voor een goede prijs. Als onderdeel van de VDB-groep levert de webshop kantoormeubilair aan bedrijven en maatschappelijke instellingen in Nederland. De VDB-groep bestaat naast Nice Price Office uit Vepa Project Furniture, Drentea Office Furniture en EromesMarko; stuk voor stuk sterke Nederlandse producenten van kantoor-, project- en schoolmeubilair die hun goederen op een duurzame manier in Nederland vervaardigen.

De uitdaging

De VDB-groep wilde graag alle VDB-websites, -webshops en -apps op één plek hosten. Ramon van Valburg, Online Mediaprofessional bij Nice Price Office, legt uit: “Doordat onze websites, webshops en apps verspreid ondergebracht waren bij diverse partijen, kostte het ons veel tijd om dit bij te houden. Alles liep door elkaar.”

De oplossing

Nice Price Office koos voor managed hosting, onderdeel van Managed Services. Van Valburg legt uit: “Hostnet was de enige partij die alle websites en apps op één VPS kon aanbieden, en dat voor een aantrekkelijke prijs. We worden nu volledig ontzorgd. Het traject verliep professioneel.”

Van Valburg vervolgt: “Er is een goede inventarisatie van onze behoeften gemaakt, waardoor er een goed voorstel onze kant op kwam.” Maar het meest tevreden is van Valburg over de Klantenservice van Hostnet: “Hostnet is altijd te bereiken en lost problemen snel op. Ook worden onze vragen snel beantwoord, en denken de medewerkers actief mee.”

Het resultaat

Van Valburg geeft aan dat het beheer van de websites, webshops en applicaties veel overzichtelijker is geworden sinds de verhuizing. Hij licht toe: “Dat alles nu centraal geregeld is, scheelt ons een hoop tijd. Wij zijn volledig ontzorgd wat betreft serverbeheer en hebben er geen omkijken meer naar.”

Samenvatting

In het kort: de ervaring van Nice Price Office met managed hosting.

  • Nice Price Office behoort tot de VDB-groep: een aantal sterke Nederlandse producenten van kantoor-, project- en/of schoolmeubilair die hun goederen op een duurzame manier in Nederland vervaardigen.
  • Websites, webshops en apps van de VDB-groep werden gehost door verschillende partijen. Het kostte de medewerkers veel tijd om alles bij te houden en het was lastig om het overzicht te bewaren.
  • Hostnet bleek de enige partij die alle websites, webshops en apps kon aanbieden op één VPS.
  • Met managed hosting, onderdeel van Managed Services, wordt Nice Price Office volledig ontzorgd.
  • Van Valburg uit zijn tevredenheid: “Het traject verliep professioneel. Er is een goede inventarisatie van onze behoeften gemaakt, waardoor er een goed voorstel onze kant op kwam. De Klantenservice van Hostnet is altijd bereikbaar en lost problemen snel op. Met managed hosting besparen we al bij al een hoop tijd, omdat alles nu centraal geregeld is.”
Heb je interesse in managed hosting? Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Delen
Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer

Praat mee over dit onderwerp

  • Laat hier jouw reactie achter.
  • Jouw naam is verplicht.
  • Vul jouw e-mailadres in.

Met het plaatsen van mijn reactie ga ik ermee akkoord dat Hostnet Academy (indien van toepassing) een afbeelding van https://en.gravatar.com/ toont die gekoppeld is aan het door mij opgegeven e-mailadres. Ook ben ik mij bewust van de gedragscode van Hostnet Academy.