Over dit evenement

Alle begin is moeilijk. Zo ook het maken van een website. Waar begin je? Wat voor type site ga je maken? En hoeveel tijd gaat het kosten? Tijdens deze editie van Hostnet Academy Live legt onze eigen Hostnetter Bob uit wat je nodig hebt voor een website. Van domeinnamen tot hosting, en van Website Maker tot e-mail: het komt allemaal aan bod.

Kortom, wil jij aan de slag met een eigen website? Dan mag je deze editie niet missen. Meld je snel aan, want vol = vol.

Sprekers

Bob Stienstra

Hostnet
Bob Stienstra Bob Stienstra

Bob Stienstra is werkzaam als Teamleider bij de Klantenservice van Hostnet. Vanuit zijn eigen ervaringen en de verhalen van zijn collega’s weet Bob als geen ander waar je tegenaan kunt lopen bij het maken van een website. In zijn presentatie bespreekt hij daarom de onderdelen van een website. Zo kun jij na afloop zelf aan de slag met een eigen website.

Programma

16.30 uur Inloop met een hapje en drankje
17.00 uur Introductie
17.15 uur Deel 1: Wat kun je met een domeinnaam en e-mail?
17.45 uur Pauze
18.00 uur Deel 2: Welk type website past bij jou?
19.00 uur Borrel

Het aftellen is begonnen

Academy Live


Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Wat wil jij graag weten?

Kun je niet bij het evenement zijn, maar wil je wel een vraag stellen over dit onderwerp? Dat kan! Wij stellen hem tijdens het video-interview ‘5 minuten met’.

Locatie Hostnet Academy Live

Academy Live vindt plaats in het Hostnet.cafe. Het Hostnet.cafe bevindt zich op de vijfde verdieping van het Ruyterhuys. Parkeren bij het Ruyterhuys is niet mogelijk.

Heb je vragen of wil je iets aan ons doorgeven? Stuur dan een e-mail naar marketing@hostnet.nl.