Sommige ondernemers kiezen bewust voor een ‘nieuwe domeinnaam’, andere rollen er toevallig in. Zo ook John Hermans, bedrijfsleider van sport- en eventcafé Time Out. Een van zijn stagiairs bouwde de website time-out.online voor hem. Nu bouwt hij zelf verder aan de website.

Café voor sportieve studenten

“Een jaar geleden is er een nieuw universitair sportcentrum gebouwd in Maastricht”, vertelt John. “Daar is een Europese aanbesteding voor uitgeschreven, die wij hebben gewonnen. Zo ontstond Time Out.” Zowel de activiteiten als de menukaart van Time Out zijn afgestemd op sportende studenten. Zo kun je in het café naar sportwedstrijden kijken en van gezonde smoothies genieten.

Totstandkoming van de website

Een van Johns stagiairs heeft de website time-out.online gebouwd. John: “Wij hebben hem daar alle vrijheid in gegeven. Ook wat betreft de keuze voor .online. Time Out is natuurlijk een vrij reguliere naam. De bekende domeinextensies waren al bezet.” De keuze voor .online is een goede geweest: “Ik krijg van klanten positieve reacties op de domeinnaam. Wij weten ons hiermee echt te onderscheiden.”

Nieuwe klanten aantrekken

De maker van time-out.online heeft zijn stage kortgeleden afgerond. “Dan merk je wel dat je website gaat achterlopen”, zegt John. “Het up-to-date maken van de site heeft nu echt mijn aandacht.” John wil de site inzetten voor het creëren van naamsbekendheid buiten de universiteit. “Denk bijvoorbeeld aan buurtbewoners en bedrijven in de omgeving. Hoewel we in een openbaar gebouw zijn gevestigd, is het soms toch een drempel voor mensen om binnen te lopen. Daar ligt zeker nog een stuk markt voor ons.”

Succesvol eerste jaar

Time Out is het eerste sportcafé op het universiteitsterrein in Maastricht. Inmiddels geniet het café van bekendheid onder studenten. Vooral de eerstejaarsstudenten komen er graag. John vertelt: “Sinds september (het begin van het academisch jaar) zien we echt een omslag. We verwachten nog zeker driemaal dezelfde cyclus. Ik zie een behoorlijke kans om verder te groeien.”

.ONLINE domeinnaam registreren

Heb jij ook interesse in .online? Check dan snel op onze site of jouw domein nog vrij is.

Delen
Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer

Praat mee over dit onderwerp