Op woensdag 16 mei opende het Hostnet.cafe haar deuren voor 2 nieuwe presentaties. Bekijk hier het videomateriaal en de presentaties over het onderwerp: Start met je eigen WordPress-website maken.

Het was een drukbezochte woensdagavond, waarbij de presentaties van Bart Pluijms (WPhulp.nl) en Robert van Eekhout (Van Ons WordPress Development) goed werden ontvangen. Er werd uitvoerig stilgestaan bij de installatie, plugins, updates, vindbaarheid en meer van een WordPress-website.

Bart Pluijms
WPHulp.nl

Bart is WordPress-specialist bij WPHulp.nl. Deze website richt zich op ondersteuning bij algemene WordPress-vragen en tips bij het installeren en inrichten van een betere website. Daarnaast biedt WPHulp.nl support en onderhoud voor WordPress-websites.

Robert van Eekhout
Van Ons WordPress Development

Robert is co-founder van Van Ons WordPress Development in Amsterdam. Van Ons is een technisch internetbureau dat werkt voor onder andere Talpa, Ogilvy, Unilever, Beemster Kaas en Douwe Egberts. 

Maak je site met een WordPress-pakket van Hostnet. Inclusief installatie en andere extra's.
Delen
Reacties
 • 15 september 2017 om 15:01 Mark van der Walle

  Geachte heer/mevrouw

  naar aanleiding van de cursus over wordpress zou ik graag wat meer info willen hebben.

  Ik zou graag willen weten wat de kosten hiervan zijn en of je inhoudelijk wordt geholpen met je eigen website.

  Graag hoor ik van jullie.

  Met vriendelijke groet,

  • 15 september 2017 om 15:44 Charlotte Wigny

   Beste Mark,

   Leuk dat je interesse hebt in WordPress. Hostnet biedt diverse WordPress-pakketten aan. Ik raad je aan om even contact op te nemen met onze Helpdesk via 020-7500800 of via de chat op Hostnet.nl, dan kan een van mijn collega’s je meer vertellen over onze pakketten en indien gewenst een passend advies geven.

   De prijzen en overige specificaties van de WordPress-pakketten kun je ook terugvinden op onze website: https://www.hostnet.nl/wordpress.

   Met vriendelijke groet,

   Charlotte

Reageer

Praat mee over dit onderwerp

 • Laat hier jouw reactie achter.
 • Jouw naam is verplicht.
 • Vul jouw e-mailadres in.

Met het plaatsen van mijn reactie ga ik ermee akkoord dat Hostnet Academy (indien van toepassing) een afbeelding van https://en.gravatar.com/ toont die gekoppeld is aan het door mij opgegeven e-mailadres. Ook ben ik mij bewust van de gedragscode van Hostnet Academy.