Hostnet is met ruim 15 jaar ervaring een van de grootste hostingproviders van Nederland. Afgelopen zondag 22 maart zijn we voor het eerst door de magische grens van 500.000 .nl domeinnamen gegaan. Benieuwd naar meer verrassende feiten en cijfers? Bekijk dan de onderstaande infographic.

500.000 .nl domeinnamen
500.000 .nl domeinnamen

Heb je genoten van deze infographic? Dan mag je hem delen! Of ga op zoek naar een unieke domeinnaam die bij jou past.

Claim je unieke plek op internet. Bekijk of jouw domein nog beschikbaar is.
Delen
Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer

Praat mee over dit onderwerp

  • Laat hier jouw reactie achter.
  • Jouw naam is verplicht.
  • Vul jouw e-mailadres in.

Met het plaatsen van mijn reactie ga ik ermee akkoord dat Hostnet Academy (indien van toepassing) een afbeelding van https://en.gravatar.com/ toont die gekoppeld is aan het door mij opgegeven e-mailadres. Ook ben ik mij bewust van de gedragscode van Hostnet Academy.